Калкулатор за пресметка на вкупна добивка

Проверете ја вашата добивка на системот кој сте го одиграле

1. Внесете број на фиксови
број на фиксови (минимум 1, максимум 10)
2. Одберете тип на систем единечен систем
систем во систем
тип на систем, единечен систем или систем во систем
3. Внесете износ на уплата
износ на упата во денари (минимум 1 денар, максимум 1000000 денари)