Close
Производители
Билтен
Email:

Генератор на лиценци


Ако ви е потребно едноставно менаџирање на лиценци за Вашите дигитални производи на nopCommerce, овој плагин е вистинското решение за Вас. Овозможува креирање на лиценци во моментот на комплетирана нарачка на соодветен производ.
Manufacturer: MediaDotCom

Ако ви е потребно едноставно менаџирање на лиценци за Вашите дигитални производи на nopCommerce, овој плагин е вистинското решение за Вас. Овозможува креирање на лиценци во моментот на комплетирана нарачка на соодветен производ.

Овој плагини е целосно локализибилен. За полесно прилагодување на различни јазици, во администрацијата е прикажана листа на потребните јазични ресурси.

Локализацијата на содржината е развиена во согласност со препораките од nopCommerce.

- Лесни за инсталација и конфигурација преку nopCommerce Admin панелот.

- Дозволува дефинирање на правила врз основа на други метод плагини.

- Извештаи за историја на правилата и методите.

- Праќање на e-mail пораки до корисниците со прикачена лиценца.

- C# проект за custom метод плагини, каде може да го дефинирате Вашиот лиценцен алгоритам.

- Вклучува 1 година бесплатна поддршка и 1 година бесплатни надоградувања.

- Развиен во согласност со технолошките стандарди и насоки за кодирање на nopCommerce и Microsoft.

- Тестиран со сите главни прелистувачи.

Форум
Вклучете се! Дискутирајте и споделете ги Вашите искуства тука.

Поддршка
Поставете прашања или пријавете проблеми на нашиот  Help Desk.

Дознајте повеќе
Научете нешто повеќе за генераторот на лиценци и останатите производи од MediaDotCom Knowledge Base.
Генератор на лиценци - Документација
1.

П: Како се користи генераторот?
О: Ве молиме разгледајте го упатството од овој документ
2.

П: Што ако најдам bug?
О: Посетете го овој линк за да пријавите bug.
Слика од nopCommerce 2.50
nopCommerce 2.50
* Домен    
ден 3.381,36 (MKD)
:
Слика од nopCommerce 2.60
nopCommerce 2.60
* Домен    
ден 3.381,36 (MKD)
:
Product tags