За Компанијата

Бинокулар-Двоглед ДООЕЛ е основана во 2004 година.
Нашата бизнис стратегија  е да обезбедиме  квалитетни производи и услуги за различни групи на клиенти. Ова  е целосно обезбедено од страна на нашиот тим, квалитет и услуги кои ќе ги задоволат и најспецифичните потреби на клиентите.
Се развиваме на принципот "Квалитетната испорака на услуги на клиентите и задоволни клиенти на прво место!" Да се биде успешна компанија,  бара професионален и дисциплиниран тим каков што сме ние, со долгогодишно искуство и голем број сертификати од светски познати производители на ИТ опрема.
Нашата цел е:
♦ Да развиеме стратегија која ќе ја зголеми максималната ефикасност на нашите клиенти
♦ Да постигнеме една култура на континуирано подобрување и надминување на стандардите за задоволството на клиентите и ефикасност.
♦ Во целост сме доверливи и сигурни, професионални и нудиме беспрекорна услуга 
♦ Брз одговор на барањата на нашите клиенти
 

Галерија на слики

Што сакаме да постигнеме