Close
Види како
Сортирај по
Прикажи по страна

Ревизиски дневник

Додаток за ревизија на логирани информации во врска со Вашите SharePoint листи и документи. Поддржува 3 нивоа на пристап.
1.990,00 kr (SEK)

Промена на лозинка

Корисен додаток за SharePoint, кој овозможува промена на лозинка од страна на самите корисници.
1.990,00 kr (SEK)

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter