Close

Products tagged with 'Software'

Види како
Сортирај по
Display per page

Плагин: Слајдер

Плагин кој нуди едноставно поставување на слики или рекламни банери во nopCommerce, комбинирајќи го популарниот Nivo слајдер со целосен административен backend.
From ден 1.686,44 (MKD)

Генератор на лиценци

Ако ви е потребно едноставно менаџирање на лиценци за Вашите дигитални производи на nopCommerce, овој плагин е вистинското решение за Вас. Овозможува креирање на лиценци во моментот на комплетирана нарачка на соодветен производ.
From ден 3.381,36 (MKD)

Плагин: Портфолио

Портфолио плагинот овозможува прикажување и организација на содржина во nopCommerce. Особено погоден за лични и корпоративни портфолија.
ден 1.686,44 (MKD)

Плагин: Референци

Ви помага на лесен начин да ги организирате и прикажете референците од компаниите со кои што соработувате.
ден 1.686,44 (MKD)

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter