Close

Производи

Промена на лозинка

Корисен додаток за SharePoint, кој овозможува промена на лозинка од страна на самите корисници.
€1990,00 (EUR)

Ревизиски дневник

Додаток за ревизија на логирани информации во врска со Вашите SharePoint листи и документи. Поддржува 3 нивоа на пристап.
€1990,00 (EUR)

Корпоративен идентитет

Сет на плагини кои помагаат на една компанија да остави впечаток кај своите клиенти. Претставува визуелен одраз на компанијата и нејзините услуги.
€4990,00 (EUR)

Плагин: Референци

Ви помага на лесен начин да ги организирате и прикажете референците од компаниите со кои што соработувате.
€1990,00 (EUR)

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter