Close

MediaDotCom

MediaDotCom е IT компанија од Република Македонија која нуди широка палета на услуги: развој на веб-решенија и апликации, развој за мобилни платформи, системска интеграција, планирање и развој на мрежна инфраструктура, графички дизајн и печатење, хостинг, консалтинг и обука, оптимизација на пребарување (SEO), SMS маркетинг итн.

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter