Close

Products tagged with 'MediaDotCom'

Види како
Сортирај по
Display per page

Плагин: Слајдер

Плагин кој нуди едноставно поставување на слики или рекламни банери во nopCommerce, комбинирајќи го популарниот Nivo слајдер со целосен административен backend.
From $1,990.00 (USD)

Генератор на лиценци

Ако ви е потребно едноставно менаџирање на лиценци за Вашите дигитални производи на nopCommerce, овој плагин е вистинското решение за Вас. Овозможува креирање на лиценци во моментот на комплетирана нарачка на соодветен производ.
From $3,990.00 (USD)

Плагин: Портфолио

Портфолио плагинот овозможува прикажување и организација на содржина во nopCommerce. Особено погоден за лични и корпоративни портфолија.
$1,990.00 (USD)

Плагин: Референци

Ви помага на лесен начин да ги организирате и прикажете референците од компаниите со кои што соработувате.
$1,990.00 (USD)

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter