Close
Производители
Билтен
Email:

Плагин: Референци


Ви помага на лесен начин да ги организирате и прикажете референците од компаниите со кои што соработувате.
Manufacturer: MediaDotCom

Организацијата на Вашите референци и презентацијата на Вашата работа на посетителите на Вашата страна не била никогаш поедноставна. Плагинот Референци комбинира широка палета на функционалности и опции со лесно користење на истите.

Може да се дефинираат неограничен број на референци со различна содржина кои може да се постават на кое било место на страната. Додавањето и уредувањето на референци е брзо и интуитивно.

Имплементирано е страничење на записите, а големината на страната е конфигурабилна. Во мени секцијата е овозможен избор на мени темплејт (топ мени, топ мени со елементи, под-елемент во мени или единечен линк).

Сортирањето е истотака конфигурабилно, може да се избере редот на сортирање (датум на креирање или реден број на приказ) и насоката (опаѓачка и зголемувачка).

Текстот кој се прикажува во менито е променлив и може да се локализира, исто како и описот во заглавието и подножјето, за секоја инстанца на референца.

Овој плагини е целосно локализибилен. За полесно прилагодување на различни јазици, во администрацијата е прикажана листа на потребните јазични ресурси.

Локализацијата на содржината е развиена во согласност со препораките од nopCommerce.

- Лесен за инсталација и конфигурација преку nopCommerce Admin панелот.

- Предефинирани или custom widget зони - секој инстанца на референци може да биде додадена во било која зона.

- Поддршка за повеќекратни инстанци со различна содржина.

- Можност за било каква употреба покрај презентација на референци.

- Сите view-a кои се користат во презентацискиот дел се достапни, така што постои можност за промена на дизајнот и функционалностите за да одговараат на Вашата постоечка апликација.

- Разни прилагодувања на изгледот и ефектите за анимација.

- Вклучува 1 година бесплатна поддршка и 1 година бесплатни надоградувања.

- Развиен во согласност со технолошките стандарди и насоки за кодирање на nopCommerce и Microsoft.

- Тестиран со сите главни прелистувачи.

Форум
Вклучете се! Дискутирајте и споделете ги Вашите искуства тука.

Поддршка
Поставете прашања или пријавете проблеми на нашиот  Help Desk.

Дознајте повеќе
Научете нешто повеќе за плагинот Слајдер и останатите производи од MediaDotCom Knowledge Base.
1.

Q: How do I use the References plugin?
A: Please follow the tutorial in this document
2.

Q: What do I do if I find a bug?
A: Please report all bugs on this page.
Слика од nopCommerce 2.60
nopCommerce 2.60
* Домен    
ден 1.686,44 (MKD)
:
Product tags